Friss topikok

Platformfüggetlenség

2011.11.25. 21:58 | smoob | Szólj hozzá!

 Csúnya szó. Nem tetszik, de ez van. Ez kell. Minnél több helyen vagyunk jelen, annál jobb, viszont annál több időbe kerül. De ezt a számlát állnunk kell. Állnunk, hiszen a viszonylag kevés időből akár sok értékes ügyfél lehet.

Az igaz, hogy a blog a lájkokról szól -amiket a facebookon lehet szerezni- de emellett a többi közösségi oldalt is használni kell. Twitter, LinkedIn, blog.hu, youtube. Vannak olyan oldalak is, amik nem biztos, hogy jó választás lehet, például a Google Plus. A kezdeti sikerek után ugyanis csökkent az érdeklődés iránta. Ha jól választjuk meg, hogy hova regisztrálunk, és a regisztráció után hova fektetjük az időnket.

Az időnket... Lehet másképp is befektetni, például ingyen referenciamunkákat csinálni. Szigorúan magunknak, saját kedvtelésből, olyan témákról, amik érdekelnek. Aztán ha megvan a referencia, küldjük szét facebookon, twitteren vagy máshol.

A bejegyzés trackback címe:

https://smother.blog.hu/api/trackback/id/tr913412027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása